BALIKESİR / EDREMİT - Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulu

Bigep Sınavında Zirve Yine Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulunda

Balıkesir genelinde düzenlenen BİGEP sınavında 7B sınıfı öğrencisi Birol BOZİL, ilçe birincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Okulumuzun gurur kaynağı Birol, sınavda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Başarılı öğrencimiz Birol BOZİL'i, ailesini ve öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyoruz. Bu önemli başarı, öğrencimizin gösterdiği azim, çalışma ve öğrenme tutkusunun bir yansıması olarak öne çıkıyor. Sınavda elde ettiği derece, öğrencimizin ve öğretmenlerinin özverili çalışmalarının bir ürünüdür.

Okulumuz, Birol'un başarısının sadece bireysel değil, aynı zamanda ekip çalışmasının bir sonucu olduğuna inanıyor. Öğrencimize bu büyük başarısından dolayı teşekkür ediyor, gelecekteki başarılarının da aynı çizgide devam etmesini diliyoruz.

Başarılarının devamını diler, Birol BOZİL'i ve ailesini bir kez daha gönülden tebrik ederiz.

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 11:29 - Görüntülenme: 124